En komplett salong i Örebro

Alla människor måste klippa sig då och då, men det blir så mycket trevligare om man kan gå till en frisör som man litar på och en salong som man trivs i. Därför sätter vi på Studio Amadeus i Örebro en stolthet i att vara en salong som är såväl komplett som trivsam. Hos oss ska du både få den hjälp du behöver och samtidigt kunna koppla av.

Mirela

Frisör

Jack

Frisör

Fullständig service


Det är vår bestämda uppfattning att ett frisörbesök ska vara en helhetsupplevelse, oavsett om kommer in för en färgning som tar flera timmar eller bara för att trimma topparna. Därför erbjuder vi alltid en avkopplande hårtvätt innan klippningen och en proffsig styling efteråt. När du har varit hos Studio Amadeus i Örebro ska du alltid kunna känna dig som en ny människa!


Alltid uppdaterade


Alla frisörer som jobbar på vår salong i Örebro har flera års erfarenhet inom branschen och ett stort kunnande om allt som har med hår att göra. Vi ser dessutom till att alltid hålla hos uppdaterade om nya råd och rön genom diverse fortbildningskurser, och är självklart noga med att hålla koll på de senaste hårtrenderna. Dessutom håller vi frisyrvisningar själva!

Alla typer av slingor


Att färga eller bara slinga håret blir alltmer populärt för varje år som går, och vi på Studio Amadeus i Örebro behärskar självklart alla typer av färgningar och slingor. Allt ifrån enkla folieslingor till mer avancerade metoder så som freelights, ombre, sunkissed, balayage och mycket mer. Vi hjälper dig att få den färg du vill ha på ditt hår!